Friday, 14 October 2011

Cukinujų blyneliai..

Cukinujų blyneliai


  • 2 nedidelių cukinijų
  • 2 kiaušiniai
  • 1 mažas svogūnas
  • 4 šaukštai miltų
  • 2 a.š. garamasala prieskonių
  • 0.5 a.š. čili miltelių (galima mažiau, galima daugiau)
  • Druskos, pipirų pagal skonį
  • Daržovių aliejaus kepimui

Cukinijas nuplauname.
Perpjauname pusiau ir išimame sėklas.
Perpjautas cukinijas sutarkuojame per burokinę tarką.
Smulkiai supjaustome svogūną. Dedame į dubenį su sutarkuota cukinija.
Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų.
Atskirtus trynius sudedame į dubenį su cukuniją.
Sukrečiame persijotus miltus, garamasalą, čilį, pipirus ir druską.
Kiaušinių baltymus suplakame iki standžių putų, sudedame į dubenį su kitais ingridientais ir viska gerai išmaišome.
Įkaitiname aliejų keptuvėje ir kepame blynelius.
Skanaus.

No comments:

Post a Comment