Tuesday, 25 August 2009

Zrazai...

Zrazai


  • 500g maltos mėsos
  • 1 kiaušinis
  • 1 bandelė
  • Prieskoniai
Įdarui:
  • 3 morkos
  • šampinjonų
  • 1 svogūnas
  • Druska, pipirai
Į maltą mėsą įmušame kiaušinį, įdedame piene išmirkytą bandelę, įberiame prieskonių. Sutarkuotas morkas (per burokinę tarką), grybus ir smulkiai supjaustytus svogūnus pakepiname aliejuje. Iš paruošto faršo padarome apvalius blynelius, ant vidurio dedame įdaro ir sulenkus pusiau, užspaudžiame kraštelius. Kepame orkaiteje apie 20-25 min.

2 comments:

  1. Skanu tie zrazai, tik kad darbo daug su jais terliotis. Jei kas pagamintų, ar pakviestų papietauti į svečius - mielai valgyčiau ir valgyčiau! :) Ačiū :)

    ReplyDelete