Kopustu sriuba su mesos kukuliais
- 1 kopusto guze
- 300g maltos mesos
- 6 bulves
- 1 kiausinis
- 3 morkos
- 1 svogunas
- Lauro lapelis
- Druskos, pipiru, prieskoniu
- 2 litrai vandens
Kopusto guze supjaustoma ir suberiami i verdanti vandeni. Jiems kiek apvirus suleidziami mesos kukuliai ir kubeliais supjaustytos bulves. Mesos kukuliams: malta mesa, kiausinis, prieskoniai. Pasudoma , viskas gerai ismaisoma ir daromi nedideli kukuliai. Sutarkuotas morkas (per burokine tarka) ir smulkiai supjaustytus svogunus patroskiname svieste, pasudom, ismaisome. Baigus troskinti supilame i sriuba. Isvirusi sriuba uzbalinama (pagal skoni) grietine. Paivairinimui galima deti vermiseliu arba susmulkintu spageti makaronu.
Ačiū, skanu ir paprasta :) super
ReplyDelete