Maltiniai su grybų padažų
- 500g maltos kiaulienos
- 1 kiaušinis
- 2 svogūnai
- 1 šaukštas miltų
- Bandelė
- Kiaulienos prieskonių
Padažui:
- 8-10 grybų (šampinjonų)
- 2 šaukštai sviesto
- 2 šaukštai mitų
- grietinės
- Aliejaus kepinmui
- Druskos, pipirų
Į maltą kiaulieną įmušame kiaušinį, įdedame piene išmirkytą bandelę, įberiame kiaulienos prieskonių ir smulkiai supjaustytų svogūnų. Išminkome ir padarome apvalias bandeles. Apvoliojame miltuose ir apkepiname aliejuje. Paskui dadame į puodą ir troškiname grybų padaže. Padažas: smulkiai supjautome grybus ir svogūnus, patroškiname svieste su prieskoniais. Įberiame miltų ir supilame grietinę.
Net seile tista! :-) Rasa
ReplyDelete