Saturday, 26 September 2009

Maltiniai su grybų padažų...

Maltiniai su grybų padažų


  • 500g maltos kiaulienos
  • 1 kiaušinis
  • 2 svogūnai
  • 1 šaukštas miltų
  • Bandelė
  • Kiaulienos prieskonių
Padažui:
  • 8-10 grybų (šampinjonų)
  • 2 šaukštai sviesto
  • 2 šaukštai mitų
  • grietinės
  • Aliejaus kepinmui
  • Druskos, pipirų
Į maltą kiaulieną įmušame kiaušinį, įdedame piene išmirkytą bandelę, įberiame kiaulienos prieskonių ir smulkiai supjaustytų svogūnų. Išminkome ir padarome apvalias bandeles. Apvoliojame miltuose ir apkepiname aliejuje. Paskui dadame į puodą ir troškiname grybų padaže. Padažas: smulkiai supjautome grybus ir svogūnus, patroškiname svieste su prieskoniais. Įberiame miltų ir supilame grietinę.

1 comment: