- 2-3 stiklinės miltų
- kiaušinis
- stiklinė vandens
- 100g lašinukų
- 1-2 svogūnai
- truputis druskos
- 250g maltos jautienos
- 1 pakepintas svogūnas
- 1 kiaušinis
- jautienos prieskonių
- druska, pipirai
- 2-3val šaukštai sultinio
Iš miltų, kiaušinio, vandens ir truputis druskos užmaišome tešlą. Įdarui: Į maltą jautieną įmušame kiaušinį, įberiame jautienos prieskonių, sultinio ir smulkiai supjaustytą ir pakepintą svogūną. Viską gerai išmaišome. Tešlą iškočiojame, iš jos išpjaustome apskritimus (su stikline) ir ant kiekvieno dedame įdaro. Apskritimus sulenkiame pusiau ir kraštus užspaudžiame. Virtinėlius dedame į verdantį pasūdytą vandenį ir verdame puode (apie 15min). Virtinėlius tiekiame su pakepintais spirgučiais ir svogūnais.
Pakepti virtinėliai
No comments:
Post a Comment