Sunday, 6 June 2010

Grybų maltiniai...

Grybų maltiniai


  • 500g pievagrybių
  • 1 kiaušinis
  • 1 svogūnas
  • džiuvesėlių
  • 1 bandelė
  • Svogūno laiškų arba petražolių
  • Prieskonių, druskos ir pipirų
Pievagrybius nulupame, supjaustome ir pakepiname aliejuje kartu su supjaustytais svogūnais. Pagardiname prieskoniais, druska ir pipirais. Kepame apie 10 min. Į atvėsusę masę įmušame kiaušinį, įberiame 3 v.š. džiuvesėlių,įdedame sumaltą bandelę ir susmulkintus svogūno laiškus (arba petražoles). Viską gerai sumaišome ir darome maltinius. Juos apvoliojame džiuvesėliuose ir kepame svieste arba aliejuje , kol graziai apskrus.
Skanaus!

No comments:

Post a Comment