Vištienos vyniotinis su morkomis
- 4 vištų šlaunelės
- 3 morkos
- svogūnas
- vištienos prieskonių, druskos, pipirų
- Aliejaus kepimui
Sutarkuotas morkas (per burokinę tarką) ir smulkiai supjaustytus svogūnus pakepiname aliejuje. Pagardiname druska ir pipirais. Vištų šlauneles nuplauname, nusausiname, įpjauname odą ir išimame kaulus. Mėsytę lengvai pamušame, pagardiname vištienos prieskoniais, druska ir pipirais. Vištų šlauneles dedame ant folijos, išdėliojame morkų įdarą ir suvyniojame. Vyniotinį dedame į verdantį vandenį ir verdame apie 1 val. ant nekaitrios ugnies. Išvirusi vyniotini išsukame iš folijos, paslegiame ir laikome šaldytuve ( aš laikiau per naktį.)
Skanaus!
No comments:
Post a Comment