Monday, 10 May 2010

Bulvių pyragėliai...

Bulvių pyragėliai

  • 1kg žalių bulvių
  • 200g virtų bulvių
  • 2 valgomieji šaukštai krakmolo
  • kiaušinis
Įdarui:
  • virtos mėsos (kiaulienos, jautienos, vištienos)
  • Svogūnas
  • Prieskonių mėsai
  • šaukštas majonezo
Bulves nuskutame, nuplauname ir smulkiai sutarkuojame. Sultis išspaudžiame (bet ne per daugiausiai, masė turi likti minkštutė). Po to įmušame kiaušinį, įdedame virtų sugrūstų bulvių ir pasūdome (pagal skonį). Įdarui: svogūną ir mėsą sumalame,įberiame prieskonių ir viską gerai išmaišome. Iš bulvių masės darome paplotėlius, uždedame paruošto įdaro, suformuojame apvalius pyragėlius ir kepame karštame aliejuje iš abiejų pusių.

Skanaus!

No comments:

Post a Comment