Thursday, 6 May 2010

Netikras Zuikis...

Netikras Zuikis



  • 250g kiaulienos
  • 250g jautienos
  • 1val šaukštas paprikos
  • 1 val šaukštas majonezo
  • 1val šaukštas vandens
  • 1 bandelė
  • Kiaušinis
  • Prieskonių mėsai
  • Morka
  • Svogūnas
  • Aliejaus kepimui
Mėsą sumalame. Į maltą kiaulieną ir jautieną įmušame kiaušinį, įdedame piene išmirkytą bandelę, majonezą, vandenį, įberiame mėsos prieskonių ir paprikos. Sutarkuotas morkas (per burokinę tarką) ir smulkiai supjaustytus svogūnus pakepiname aliejuje. Ataušusią masę įdedame į maltą mėsą. Viską gerai išminkome ir sudedame į kepimui paruoštą skardą. Zuikį patepame aliejumi ir kepame orkaitėje apie 40 min (170C).

1 comment:

  1. Pabandžiau ir galiu drąsiai teikti, jog valgomas, tiesa pasakius net labai skanus ir labai lengva paruošti :) Valge ir dukra ir vyras.

    ReplyDelete