Thursday, 6 May 2010

Žagarėliai...

Žagarėliai


  • 300g varškės
  • 250g miltų
  • 2 kiaušiniai
  • 70g cukraus
  • Cukraus pudros pabarstymui
Iš visų išvardintų produktų išminkome tešlą. Ją plonai iškočiojame ir supjaustome juostelėmis. Juosteles pjauname į dvi/tris mažesnes juosteles. Juostelę įpjauname per viduriuką ir juostelės galą perneriame per ją, taip suformuojame žagarėlius. Žagarėlį dedame į įkaitintą aliejų, pakepame iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Iškepusius žagarėlius apibarstome cukraus pudra.

Skanaus!

1 comment:

  1. Tokie pat kaip mamytė darydavo! Labai mėgstu ir dažnai gaminu juos :)

    ReplyDelete