Tuesday, 11 August 2009

Jautienos vyniotinis...

Jautienos vyniotinis



  • 800g jautienos
  • Maltų prieskonių
  • Jautienos sultinio
  • 2-3val šaukštai grietinės
  • Miltai
  • Aliejaus kepimui
Įdarui:
  • 10 grybų
  • 2 svogūnai
  • Prieskoniai
Mėsa supjaustoma, išmušama, apibarstome prieskoniais ir palaikome šaldytuve apie 30 min. Įdarui: grybai ir svogūnai smulkiai supjaustomi ir pakepinami svieste, įberiame prieskoniu. Mėsos griežinėliai aptepami įdaru, susukami ir apvyniojami siūlu, kad nesuirtų. Apvoliojame miltuose. Kepame karštame aliejuje kartu su supjaustytais svogūnais, paskui įpilame jautienos sultinio ir troškiname ant mažos ugnies uždengtame puode. Baigiant troškintis supilame grietinę. Dar kelias minutes pakaitinama. Vyniotiniai tiekiami nuvyniojus siūlus :)

No comments:

Post a Comment