Saturday, 15 August 2009

Šaltibarkščiai...

Šaltibarkščiai


  • 1 litras kefyro
  • 5 virti burokėliai
  • 5 marinuoti burokėliai
  • 200ml vandens
  • šviežias agurkas
  • 10g svogūno laiškų
  • 10g krapų
  • 2 virti kiaušiniai
  • Druskos

Virtus ir marinuotus burokėlius sutarkuojame per burokinę tarką, agurką ir kiaušinius supjaustome šiaudeliais, svogūno laiškus ir krapus susmulkiname. Įpilame kefyro ir vandens, pasūdome .Viską gerai išmaišome. Tiekiame su virtonis bulvėmis

2 comments:

  1. koks keistas naujas pavadinimas - Šaltibarkščiai.

    ReplyDelete
  2. kas cia keisto, yra daug zmoniu jog taip vadina ,taria,ir raso, ziuriu juodai tu atsilikus...

    ReplyDelete