Kiaulienos vyniotiniai
- 500g kiaulienos
- kiaulienos prieskonių
- kiaulienos sultinio
- 2-3val šaukštai grietinės
- Miltai
- Aliejaus kepimui
- Pomidorų tyrės
- 1 svogūnas
Įdarui:
- 2 morkos
- 6 pievagrybiai
- 2 svogūnai
- Prieskoniai
Mėsą supjaustome, išmušame, apibarstome prieskoniais. Įdarui: morkas supjaustome šiaudeliais, grybus ir svogūnus kubeliais, pakepiname svieste ir įberiame prieskonių. Mėsos griežinėlius aptepame įdaru, susukame ir apvyniojame siūlu, kad nesuirtų. Apvoliojame miltuose. Kepame karštame aliejuje kartu su supjaustytais svogūnu, paskui įpilame kiaulienos sultinio, įdedame pomidorų tyrės ir troškiname ant mažos ugnies uždengtame puode. Baigiant troškintis supilame grietinę. Dar kelias minutes pakaitiname. Vyniotiniai tiekiami nuvyniojus siūlus :)
ispudingai atrodo
ReplyDeleteaciu :)
ReplyDeleteAčiū Jums už receptuką... Gavosi labai skaniai :)
ReplyDeleteBest Europe recipes
ReplyDeletePuikus gidas kaip pasidaryti Kiaulienos vyniotini paciam.
ReplyDeleteGreat meat recipe my kid liked it very much.
ReplyDeleteAciu labai :)
ReplyDelete